Leveranciers Pinapparaat Leasen

Welke Leverancier?

Het kiezen van een leverancier is erg belangrijk wanneer u besluit om een Pinapparaat te huren. U kunt een Pinapparaat huren bij PinDirect, Cyber & Mason en CCV.

Soort Pinapparaat

Wanneer u een Pinapparaat voor de lange termijn wilt huren is het allereerst van belang dat u een keuze maakt tussen een Mobiel of Vast Pinapparaat.

Mobiel Pinapparaat Leasen

Als u met uw Pinapparaat overal en altijd wilt kunnen Pinnen, bijvoorbeeld wanneer u op locatie of op het terras uw klanten wilt laten Pinnen, dan is een Mobiel Pinapparaat een goede oplossing voor u. Een Mobiel Pinapparaat werkt op een GSM/GPRS netwerk van één van de drie grote providers in Nederland. Hierbij kunt u kiezen voor KPN, Vodafone of T-Mobile waarbij KPN het beste netwerk heeft en Vodafone en T-Mobile een aanzienlijk minder netwerk hebben.

Verifone Vx670 Mobiel Pinapparaat Leasen

Verifone Vx670 Leasen

Dit draadloze compacte Mobiele Pinapparaat kunt u overal met u mee nemen om uw klanten te laten Pinnen. Het is de verouderde versie van de Verifone Vx680

Verifone Vx680 Mobiel Pinapparaat Huren

Verifone Vx680 Leasen

De Verifone Vx680 is de opvolger van de Vx670 en heeft een Full Color Touchscreen en een NFC Chip om contactloot te kunnen betalen.

Vast Pinapparaat Leasen

Hoeft uw Pinapparaat niet overal met u mee maar moet deze in uw winkel of onderneming op uw Balie staan? Dan is een Vast Pinapparaat een betere oplossing. Een Vast Pinapparaat staat in de meeste gevallen op uw toonbank naast uw kassa en vaak is deze ook vaak aan uw kassa te koppelen.

Verifone Vx570 Swivel Pinapparaat Leasen

Verifone Vx570 Swivel Leasen

Dit instapmodel laat uw klanten gemakkelijk Pinnen in een handomdraai.

Verifone Vx520 Pinapparaat Huren

Verifone Vx520 Leasen

De Opvolger van de Vx570 Swivel die klaar is voor contactloos betalen. Het is een pinapparaat dat gecertificeerd is tot 2025 en dus nog vele jaren mee kan.

Verifone Vx570+Vx820 Pinapparaat Leasen

Verifone Vx570+Vx820 Leasen

De Vx570+Vx820 heeft een Pinpad voor uw klant en een kassiers terminal.

Geef een reactie