Mobiel Pinapparaat Leasen

Een Mobiel Pinapparaat is een draadloze Pinautomaat. Met een Mobiel Pinapparaat kunt u altijd en overal uw klanten laten Pinnen. U kunt hem mee nemen naar evenementen om uw klanten daar te laten Pinnen of gewoon bij klanten thuis.

Wanneer u een Pinapparaat least gaat u een huurovereenkomst voor meerdere jaren aan. U mag dan tijdens de looptijd gebruik maken van het apparaat en betaalt hiervoor dan een bedrag per maand. U hoeft dus geen hoge investering te doen aan het begin van uw looptijd.

Draadloos netwerk

Een Mobiel Pinapparaat werkt door middel van een GPRS/GSM netwerk van één van de drie telecom providers. De drie providers in Nederland zijn Vodafone, T-Mobile en KPN en van deze drie providers heeft KPN het beste netwerk. KPN heeft namelijk de hoogste dekking in Nederland waardoor uw Mobiele Pinapparaat dus het meeste bereik heeft.

Het is daarom verstandig om een Pinapparaat te kiezen met een KPN GPRS zodat u gebruik kunt maken van het beste netwerk in Nederland. U zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de Verifone Vx680 inclusief KPN GPRS van PinDirect.

Verifone Vx680 Mobiel Pinapparaat Leasen

Verifone Vx680 Mobiel Pinapparaat Leasen

Mobiel Pinapparaat Leasen

Wanneer u een Mobiel Pinapparaat least dan gaat u een meerjarig huur contract aan. U betaalt een vast bedrag per maand en hoeft dus aan het begin geen hoge investering te doen.

Aan het einde van het contract is het bij de meeste leveranciers mogelijk om het Pinapparaat over te kopen of het contract te verlengen.

Welke leverancier?

Een Mobiel Pinapparaat Leasen betekent dat u een meerjarige overeenkomst aangaat met een Pinapparaten leverancier. Het is daarom verstandig om een leverancier uit te kiezen die betrouwbaar is en Pinapparaten van goede kwaliteit levert. Het beste kunt u kiezen voor het merk Verifone wat onder andere geleverd wordt door PinDirect en CCV.

Geef een reactie