Ik wil een Mobiel Pinapparaat

Een Mobiel Pinapparaat kunt u overal mee naar toe nemen. Wilt u op een beurs of evenement uw klanten laten Pinnen? Wilt u een Pinapparaat voor in uw Taxi of voor op uw terras? Met een Mobiel Pinapparaat kunt u uw klanten altijd en overal laten Pinnen.

Draadloze Verbinding

Om te kunnen Pinnen met een Mobiel Pinapparaat maakt u gebruik van een GPRS/GSM netwerk van een provider. De drie providers in Nederland zijn KPN, Vodafone en T-Mobile. Tussen deze drie providers zit behoorlijk verschil van kwaliteit. KPN heeft de hoogste dekking in Nederland en Vodafone en T-Mobile hebben een aanzienlijk slechter bereik.

Wanneer u een Mobiel Pinapparaat koopt of huurt is het daarom verstandig om altijd een leverancier te kiezen die een KPN GPRS netwerk bij levert zodat u gegarandeerd bent van het beste bereik in Nederland. Eén van de weinige leveranciers die dit standaard bij al haar mobiele Pinapparaten levert is PinDirect. Zij leveren bijvoorbeeld de Verifone Vx680 inclusief KPN GPRS en de Verifone Vx680 met Wi-Fi.

Verifone Vx680 Mobiel Pinapparaat

Verifone Vx680 Inclusief KPN GPRS

Dit Mobiele Pinapparaat werkt door middel van een draadloze GPRS verbinding en beschikt over een Full Color Touchscreen waardoor u overal en altijd kunt Pinnen.

Geef een reactie