NFC Pinapparaat

Wat is NFC?

NFC staat voor Near Field Communication. En kan worden gebruikt om tussen verschillende apparaten contact te maken zonder dat ze elkaar daadwerkelijk aanraken. De technologie zit op een NFC-chip die onder andere in Bankpassen, smartphones en Pinapparaten wordt verwerkt. Met deze technologie is het bijvoorbeeld mogelijk om contactloos te betalen tussen een smartphone en een NFC Pinapparaat.

NFC Pinapparaat

Om NFC Betalingen te kunnen ontvangen op uw Pinapparaat moet deze hier wel mee zijn uitgerust. U heeft dus een NFC Pinapparaat nodig. In Nederland zijn er nog weinig NFC Pinapparaten beschikbaar. De Verifone Pinapparaten hebben een nieuwe reeks gelanceerd die NFC ready zijn. U kunt deze onder andere krijgen bij de leveranciers PinDirect, Cyber & Mason en CCV.

Vaste NFC Pinapparaten

Verifone Vx520 NFC Pinapparaat

Vx520 NFC Pinapparaat

De Vx520 is het standaard Balie model van Verifone met een handige draaivoet om uw klanten in een handomdraai te laten afrekenen.

Verifone Vx520+Vx820 crop

Vx520+Vx820 NFC Pinapparaat

De Vx520+Vx820 heeft een Kassiers terminal en een aparte Pinpad voor uw klant. Hierdoor is deze ook kassakoppelbaar.

Mobiele NFC Pinapparaten

Verifone Vx680 Mobiel Pinapparaat

Vx680 NFC Pinapparaat

Dit Draadloze Pinapparaat beschikt over een NFC Chip en een Full Color Touchscreen om overal te kunnen Pinnen. Er is keuze tussen GPRS of Wi-Fi

Geef een reactie