Ik wil een Pinapparaat Leasen

Wanneer u een Pinapparaat Least dan hoeft u niet aan het begin van de looptijd een hoge investering te doen. U betaald een vast bedrag per maand voor zolang het contract loopt. Bij de meeste aanbieders sluit u een contract af tussen de één en 3 jaar voor wanneer u het Pinapparaat mag gebruiken. Wilt u liever geen maandelijkse kosten? Dan kunt u ook een Pinapparaat kopen.

Aan het einde van de contractperiode wordt u vaak aangeboden om het contract te verlengen, soms tegen een voordeligere prijs, of krijgt u de mogelijkheid om de Pinautomaat over te kopen zodat deze uw eigendom wordt.

Pinapparaat Installatie

Wanneer u een Pinapparaat least moet deze eerst worden geïnstalleerd. Hieronder valt meestal het installeren van de Pinautomaat en het koppelen aan uw bankrekening. Sommige leveranciers sturen ook een monteur bij uw langs om de Pinautomaat op locatie te installeren. De kosten voor een monteur lopen vaak erg hoog op terwijl de meeste Pinautomaten alleen maar op uw modem of router aangesloten hoeft te worden.

Andere leveranciers, zoals PinDirect, leveren de Pinautomaat kant en klaar af. Op aflevering hoeft u enkel de stekker in het stop contact te steken en u kunt direct beginnen met Pinnen.

Service Contract

De meeste leveranciers bieden ook een service contract aan wanneer u een Pinapparaat least. Onder dit service contract vallen meestal software updates van de Pinautomaat, (telefonische) helpdesk en eventuele (omruil)garantie. Het is aan te raden een service contract altijd af te nemen want wanneer u geen service contract heeft en u heeft klachten of problemen dan moet u vaak hoge bedragen betalen wanneer u naar de helpdesk belt of eventueel het pinapparaat wilt laten repareren.

Geef een reactie