Leveranciers Pinapparaat Kopen

Welke Leverancier?

Het kiezen van de juiste leverancier bij het kopen van een Pinapparaat is erg belangrijk. U kunt onder andere kiezen uit PinDirect, Cyber & Mason, CCV, Banksys en Alvira.

Soort Pinapparaat

Wanneer u een Pinapparaat koopt is het ook belangrijk om te bepalen of u een Mobiel of Vast Pinapparaat wilt hebben.

Mobiel Pinapparaat Kopen

Wilt u het Pinapparaat overal met u mee nemen en kunnen Pinnen op beurzen, evenement of aan tafel bij uw klanten? Dan is het Mobiele Pinapparaat de oplossing voor u. Een Mobiel Pinapparaat werkt met een GSM/GPRS systeem via een provider als KPN, Vodafone of T-Mobile. Hierdoor kunt u overal in Nederland Pinnen.

Verifone Vx680 Mobiel Pinapparaat Kopen

Verifone Vx680 Wi-Fi Pinapparaat kopen

De Verifone Vx680 (opvolger van de Vx670) laat u overal en altijd Pinnen aan de hand van een Wi-Fi verbinding. Het beschikt over een Full Color Touchscreen en NFC technologie.

Verifone Vx680 Mobiel Pinapparaat Kopen

Verifone Vx680 GPRS Pinapparaat kopen

De Verifone Vx680 (opvolger van de Vx670) GPRS laat u overal en altijd Pinnen dankzij de GPRS. Ook de GPRS beschikt over een Full Color Touchscreen en NFC technologie.

Vast Pinapparaat Kopen

Wilt u de Pinautomaat gebruiken in uw winkel op een vaste plek? Dan is een Vast Pinapparaat de oplossing voor u. Een vast Pinapparaat kunt u neerzetten op uw balie of toonbank en eventueel koppelen aan uw kassasysteem. Een Vast Pinapparaat hoeft u enkel aan te sluiten op uw netwerk met een UTP-kabel en u kunt al Pinnen.

Verifone Vx520 Pinapparaat Kopen

Verifone Vx520 Pinapparaat kopen

De opvolger van de Vx570 die klaar is voor het NFC contactloos betalen.

Verifone Vx520+Vx820 crop

Verifone Vx520+Vx820 Pinapparaat kopen

Het Kassakoppelbare Pinapparaat met Full Color Touchscreen en NFC technologie.

Geef een reactie