Ik wil een Pinapparaat Kopen

Wanneer u een Pinapparaat koopt zit u niet vast aan maandelijkse kosten. Wanneer u hem koopt is het Pinapparaat uw eigendom en kunt u hem gebruiken zolang als u wilt. Een Pinapparaat kopen is vaak ook voordeliger op de lange termijn dan een Pinapparaat huren.

Wanneer u op een gegeven moment besluit dat u het Pinapparaat niet meer nodig heeft dan kunt u deze gewoon door verkopen aan iemand anders.

Installatie

Een Pinapparaat moet worden geïnstalleerd voordat u deze kunt gebruiken. Bij de meeste leveranciers worden hiervoor kosten gerekend omdat dit veel werk met zich mee brengt. Onder het installeren van een Pinapparaat wordt vaak verstaan het klaar maken voor gebruik door de juiste software updates te installeren en door de Pinautomaat te koppelen aan uw bankrekening.

Verschillende leveranciers vragen hier verschillende prijzen voor. Sommige leveranciers sturen een monteur langs om dit op locatie voor u te installeren. Dit brengt vaak hoge kosten met zich mee.

Andere leveranciers, zoals PinDirect, pre installeren het Pinapparaat voor u en laten deze op uw adres afleveren. Hierna hoeft u vaak alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken en kunt u Pinnen. Dit bespaard u hoge monteurs kosten.

Service

Bij het kopen van een Pinapparaat wilt u natuurlijk dat deze lang mee gaat. Het is immers uw eigendom. Pinapparaten zijn echter complexe apparaten die soms storingen kunnen krijgen. Hierom leveren de meeste leveranciers ook een service contract wanneer u een Pinapparaat koopt. De inhoud van een service contract verschilt erg per leverancier maar in de meeste gevallen krijgt u toegang tot de (telefonische)helpdesk, software-updates en (omruil)garantie.

Het is altijd verstandig om een service contract af te sluiten zodat u verzekerd bent van een altijd goedwerkend Pinapparaat en eventuele hulp wanneer er storingen of problemen zijn.

Geef een reactie