Vast Pinapparaat Kopen

Een Vast Pinapparaat wordt veelal gebruikt op één locatie in uw winkel en wordt vaak bevestigd aan uw balie of counter vlak bij uw kassasysteem.

Het kopen van een Vast Pinapparaat betekent dat u niet vast zit aan maandelijkse kosten maar dat u een eenmalige investering doet om zo eigenaar te worden van een Pinapparaat.

Welke leverancier?

Als laatste is het belang dat u een goed merk koopt. Niet ieder Pinapparaat is het zelfde en er zit behoorlijk verschil in kwaliteit tussen de verschillende merken. Het beste kunt u kiezen voor de Verifone. De Verifone Pinapparaten zijn van goede kwaliteit en worden geleverd door verschillende leveranciers waaronder PinDirect en CCV.

Installatie Kosten

Wanneer u een vast Pinapparaat Koopt moet deze ook geïnstalleerd en gekoppeld worden. Hiervoor vragen de meeste leveranciers een bedrag om deze kosten te dekken. Sommige leveranciers willen echter een monteur langs sturen om het Pinapparaat op locatie aan te sluiten. Dit is echter niet aan te raden omdat u dit bijna altijd eenvoudig zelf kunt doen en hiermee kosten bespaard.

Service Kosten

Om het Pinapparaat te voorzien van software updates en gebruik te kunnen maken van een eventuele (telefonische)helpdesk heeft u bij de meeste leveranciers ook een service contract.

Wat voor Soort Vast Pinapparaat?

Wanneer u een vast Pinapparaat koopt kunt u kiezen tussen eenvoudigere modellen en complexere modellen. Eenvoudige, instapmodellen worden meestal gebruikt bij winkeliers die weinig Pintransacties per dag verwachten maar toch hun klanten de extra service willen bieden. Deze modellen zijn ook vaak het goedkoopste. Een goed voorbeeld hiervan is de Verifone Vx520 die geleverd worden door PinDirect.

De complexere modellen worden vaak gebruikt in ondernemingen die veel Pintransacties per dag hebben of een balie verschil hebben waarvoor een afstand overbrugt moet worden. Dit soort modellen kunnen ook vaak aan kassasystemen worden gekoppeld. Een goed voorbeeld hiervan is de Verifone Vx520+Vx820 die geleverd wordt door PinDirect.

Verifone Vx520 Pinapparaat Kopen

Vx520 Pinapparaat Kopen
Verifone Vx520+Vx820 crop

Vx520+Vx820 Pinapparaat Kopen

Geef een reactie