Verifone Vx670

De Verifone Vx670 is een draadloos Pinapparaat. Dit mobiele Pinapparaat werkt via een GPRS/GSM over het netwerk van KPN, Vodafone of T-Mobile. De verbinding is dus wel afhankelijk van uw provider en het is dus mogelijk dat u geen bereik heeft. Bij Vodafone en T-Mobile kan dit geregeld voorkomen.

De Verifone Vx670 is door Betaalvereniging Nederland gecertificeerd tot 2019. Tot 2019 is het Pinapparaat dus veilig te gebruiken hierna wordt opnieuw gekeken of het certificaat verlengt moet worden of dat deze wordt opgeschort.

De Vx670 in de praktijk

De Verifone Vx670 wordt veel gebruikt tijdens beurzen en evenementen. U kunt het Pinapparaat dan gemakkelijk met u mee nemen en uw klanten overal laten Pinnen. Deze mobiele Pinautomaat wordt ook vaak gebruikt in taxi’s of om bijvoorbeeld mensen in restaurants aan hun tafel af te laten rekenen.

Het Pinapparaat is draadloos en hoeft dus niet continue aangesloten te zijn op het stroomnetwerk maar hij moet wel opgeladen worden. Als u het Pinapparaat de hele dag intensief gebruikt gaat het ongeveer 2 dagen mee. Het is dus aan te raden het Pinapparaat na uw werkdag op te laten laden zodat het de volgende dag weer klaar voor gebruik is.

Leveranciers van de Verifone Vx670

De Mobiele Verifone Vx670 is wordt door verschillende leveranciers geleverd. U kunt dit Pinapparaat Leasen  bij PinDirect of CCV. U kunt hem niet meer kopen bij PinDirect, hiervoor bieden zij de Vx680 aan. Bijvoorbeeld wanneer u slechts tijdelijk een (extra) Pinapparaat nodig heeft.

Verifone Vx670

Verifone Vx670 Mobiel Pinapparaat

De Verifone Vx670 Leasen

Voordelen

Nadelen

  • Afhankelijk van de netwerk Provider
  • Niet NFC Ready
  • Achterhaald door Vx680
  • Onhandig met veel transacties

2 Responses to Verifone Vx670

  1. Saskia Opschoor zegt:

    Kan je met dit apparaat contactloos pinnen?

Geef een reactie