Vast Pinapparaat Leasen

Met een Vast Pinapparaat kunt u uw klanten laten Pinnen in uw winkel. Een Vast Pinapparaat staat op een vaste locatie in uw winkel en vaak in de buurt van uw kassa of kassasysteem. Sommige Vaste Pinapparaten kunnen ook worden gekoppeld aan uw kassa.

Voordelen van Leasen

Wanneer u een Vast Pinapparaat huurt betaalt u maandelijks een vast bedrag om het Pinapparaat te mogen leasen. U hoeft dus geen hoge bedragen te betalen om het pinapparaat aan te schaffen want u least het van uw leverancier.

In de meeste gevallen wanneer u een Vast Pinapparaat least heeft u een meerjarig contract tussen de 1 en 3 jaar. Hoe langer de contractduur hoe voordeliger u over het algemeen uit bent. Aan het einde van de looptijd krijgt u vaak de keuze om het contract te verlengen of om het Pinapparaat over te kopen.

Welke leverancier?

Wanneer u een Vast Pinapparaat least zit u in de meeste gevallen voor meerdere jaren vast aan deze leverancier. U kunt vaak wel van het contract af als u echt wilt maar dan moet u een afkoopsom betalen. Dit is natuurlijk niet gewenst en daarom is het verstandig om een betrouwbare partner te kiezen met goede apparatuur.

In Nederland kunt u kiezen voor verschillende leveranciers waaronder PinDirect, CCV, Alvira en Banksys. De Pinapparaten van de beste prijs kwaliteitsverhouding zijn de Verifone Pinapparaten en u kunt daarom het beste hiervoor kiezen. Deze worden onder andere geleverd door PinDirect.

Wat voor Vast Pinapparaat?

Als laatste is het van belang dat u een keuze maakt tussen de eenvoudige instapmodellen en de complexere modellen. Eenvoudige instapmodellen, zoals de Verifone Vx520, worden veelal gebruikt als balie oplossing. Ze zijn ideaal voor ondernemers die slechts enkele pintransacties per dag verwachten.

Verwacht u veel Pintransacties per dag? Dan kunt u beter kiezen voor een iets geavanceerder model, zoals de Verifone Vx520+Vx820. Deze bestaat vaak uit een kassiers terminal en een extra Pinpad voor uw klanten zodat dit Pinapparaat aan uw kassa kan worden gekoppeld voor extra gemak.

 
Verifone Vx520 Vast Pinapparaat Leasen

Verifone Vx520 Vast Pinapparaat Leasen
Verifone Vx520+Vx820 crop

Verifone Vx520+Vx820 Vast Pinapparaat Leasen

Geef een reactie