Mobiel Pinapparaat Kopen

Een Mobiel Pinapparaat geeft u de mogelijkheid om uw klanten overal te laten Pinnen. U kunt hem met u mee nemen om uw klanten aan de deur af te laten rekenen of mee te nemen naar evenementen of beurzen.

Wanneer u een Mobiel Pinapparaat koopt dan heeft u geen maandelijkse (huur)kosten maar maakt u eenmalig een investering waardoor het Pinapparaat direct van u is.  U kunt het Pinapparaat dus gebruiken zolang u wilt en wanneer u hem niet langer niet wilt gebruiken kunt u deze verkopen aangezien het Pinapparaat uw eigendom is.

Welke Provider?

Wanneer u een Mobiel Pinapparaat Koopt is de keuze van provider haast nog belangrijker dan de keuze van het Pinapparaat. De provider levert het GPRS/GSM systeem van uw Mobiele Pinapparaat. Dit bepaalt uw bereik in Nederland en dus uw mogelijkheden om te kunnen Pinnen. De drie providers in Nederland zijn KPN, Vodafone en T-Mobile waarvan KPN de hoogste dekkingsgraad in Nederland heeft.

Als u dus overal en altijd wilt kunnen Pinnen heeft moet uw leverancier wel een Mobiel Pinapparaat met een KPN GPRS hebben. Een van de weinige leveranciers die dit standaard bij haar Pinapparaten levert is PinDirect. Zij leveren de Verifone Vx680 Mobiele Pinapparaten standaard met een KPN GPRS simkaart.

Verifone Vx680 Mobiel Pinapparaat Kopen

Verifone Vx680 Mobiel Pinapparaat Kopen

Met dit compacte Mobiele Pinapparaat kunt u overal en altijd Pinnen. Hij bezit een Full Color Touchscreen en een NFC chip voor nog meer gebruiksgemak.

Geef een reactie