Wat is een Pinapparaat?

Een Pinapparaat, ook wel Pinautomaat of Betaalautomaat genoemd, is een apparaat dat betaalkaarten als pinpassen en creditcards accepteert om hiermee betalingen te kunnen uitvoeren. Pinapparaten staan meestal in winkels of ondernemingen zodat u zonder contant geld gewoon direct kunt betalen.

Bij het betalen moet een vier cijferige pincode worden ingetypt zodat de veiligheid van uw betalingen toch gewaarborgd zijn.

Soorten Pinapparaten

Er zijn verschillende soorten pinapparaten die gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinde. U kunt kiezen voor vaste of mobiele Pinterminals.

Vaste Pinapparaten

Allereerst zijn er vaste Pinapparaten. Deze staan meestal op één plek in uw winkel of onderneming op uw balie of counter. Sommige vaste Pinapparaten kunnen ook worden gekoppeld aan uw kassasysteem zodat u op uw kassa het bedrag kunt intypen in plaats van op de Pinautomaat.

Verifone Vx570 Swivel Pinapparaat

Verifone Vx570

Het eenvoudige instapmodel waarmee u eenvoudig klanten kunt laten afrekenen.

Verifone Vx520 Pinapparaat

Verifone Vx520

De opvolger van de Vx570 Swivel die ook beschikt over NFC technologie.

Vx570+Vx810 Pinapparaat

Verifone Vx570+Vx810

Dit dubbele Pinapparaat bestaat uit een kassiers terminal en aparte Pinpad voor uw klant voor extra gemak.

Verifone Vx520+Vx820 crop

Verifone Vx520+Vx820

De opvolger van de Vx570+Vx810 die beschikt over NFC technologie en kan aan uw kassa te gekoppeld worden.

Mobiele Pinapparaten

Mobiele Pinapparaten zijn ideaal om mee op weg te nemen. Ze werken op een GSM/GPRS verbinding van één van de drie providers in Nederland en hierdoor kunt u uw Pinautomaat met u mee nemen. U zou bijvoorbeeld op locatie bij klanten kunnen Pinnen of op uw terras in uw restaurant of café.

Verifone Vx670 Mobiel Pinapparaat

Verifone Vx670

Met dit draadloze Pinapparaat kunt u overal en altijd uw klanten laten Pinnen.

Verifone Vx680 Mobiel Pinapparaat

Verifone Vx680

De opvolger van de Vx670 bezit ook NFC technologie en een Full Color Touchscreen. Het apparaat is verkrijgbaar in Wi-Fi of GPRS

Pinapparaat Leveranciers

In Nederland zijn er verschillende Pinapparaten leveranciers waaronder PinDirect, Cyber & Mason, CCV, Banksys en Alvira. Bij de meeste leveranciers neem je enkel de Pinautomaat af of kun je alleen huren of kopen. Bij PinDirect kunt u Alles-in-één Pinapparaten afnemen en zowel kopen als huren.

Geef een reactie