Leveranciers

In Nederland zijn er verschillende leveranciers van Pinapparaten waaronder PinDirect, Cyber & Mason, CCV, Alvira en Banksys.

Soort Pinapparaat

Wanneer u een leverancier kiest is het ook belangrijk dat u bepaalt waarvoor u deze wilt gebruiken. Wilt u graag overal en altijd kunnen Pinnen? Dan is een draadloos Pinapparaat een goede oplossing voor u. Heeft u het Pinapparaat enkel nodig in uw winkel of onderneming en staat deze op een vaste locatie? Dan is een Vast Pinapparaat een goede oplossing voor u.

Huren, Kopen Of Leasen

Wanneer u weet wat voor soort Pinapparaat u nodig heeft is het van belang om te kiezen tussen Huren, Kopen of Leasen. Dit is afhankelijk van de tijd dat u het Pinapparaat nodig heeft en naar wat voor contract u opzoek bent.

Tijdelijk Pinapparaat Huren

Wanneer u een Pinapparaat voor de korte termijn nodig heeft dan kunt u het beste kiezen voor een leverancier die (tijdelijke) Pinapparaten verhuurt. U zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor PinDirect of Rent a Pin.

Pinapparaat Kopen

Wilt u voor langere termijn een Pinapparaat gebruiken maar wilt u geen maandelijkse kosten? Dan kunt u het beste een Pinapparaat kopen. U zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de leveranciers PinDirect, CCV of Sepay. Er zit vaak een verschil in prijs tussen verschillende leveranciers maar dat komt doordat niet alle Pinapparaten van dezelfde kwaliteit zijn. Als u goede apparatuur voor een goede prijs wilt kunt u het beste kiezen voor Verifone Pinautomaten.

Pinapparaat Leasen

Wilt u voor de langere termijn een Pinapparaat gebruiken maar wilt u geen hoge investeringskosten? Dan kunt u het beste een Pinapparaat Leasen. Wanneer u een Pinapparaat least gaat u een meerjarig contract aan en kunt u zolang het contract loopt gebruik maken van het Pinapparaat. Wanneer het contract afloopt krijgt u vaak de keuze om het contract te verlengen of het Pinapparaat, tegen een lagere prijs, over te kopen.

Als u een Pinapparaat least kunt u kiezen uit verschillende aanbieders waaronder Cyber & Mason, PinDirect en CCV. Ook bij het leasen van een Pinapparaat kunt u het beste kiezen voor Verifone apparatuur die zowel door PinDirect als Cyber & Mason geleverd wordt.

Geef een reactie