Kies uw Pinapparaat

Bij een nieuw Pinapparaat zijn er verschillende keuzes die u moet maken. Wilt u een vast Pinapparaat voor in uw winkel? Of wilt u uw Pinapparaat met uw mee nemen en is een Mobiele dus meer iets voor u. Wilt u liever kopen zodat het Pinapparaat uw eigendom is of wilt u liever lage maandlasten en een Pinapparaat leasen?

Vast of Mobiel?

Een Vast Pinapparaat is dé ideale oplossing voor op uw balie of counter in uw onderneming. Vaste Pinapparaten hebben een standaard internetverbinding nodig en een stroom verbinding. U kunt ze wel verplaatsen maar het is aan te raden dit niet te vaak te doen omdat ze hier niet voor gemaakt.

Wilt u uw Pinterminal met uw mee nemen naar een beurs of wilt u klanten aan de deur laten afrekenen? Dan kunt u beter kiezen voor een Mobiel Pinapparaat. Mobiele Pinautomaten werken meestal over een GPRS/GSM verbinding waardoor ze in heel Nederland bereik hebben. Dit is echter wel afhankelijk van de dekking van de provider. KPN heeft bijvoorbeeld een hogere dekking dan T-Mobile en Vodafone waardoor u  met KPN in meer plaatsen uw Pinapparaat kunt gebruiken.

Kopen, Leasen of Huren?

Als u een keuze gemaakt heeft voor vast of mobiel is het belangrijk dat u een keuze maakt tussen de termijn waarop u het Pinapparaat wilt gebruiken. Wilt u geen hoge investering doen maar het Pinapparaat wel voor meerdere jaren gebruiken? Dan kunt u het beste een Pinapparaat Leasen. U gaat dan een contract aan voor meerdere jaren en betaald dan een bedrag per maand.

Wilt u liever geen kosten per maand maar het Pinapparaat wel meerdere jaren gebruiken dan kunt u het beste een Pinapparaat Kopen. Wanneer u het Pinapparaat koopt doet u aan het begin een investering die u na een aantal jaar er uit haalt en heeft u geen extra maandlasten.

Heeft u het Pinapparaat maar maximaal een paar maanden nodig wegens bijvoorbeeld drukte of om op een evenement? Dan kunt u het beste een Tijdelijk Pinapparaat huren.

Geef een reactie